قرص فولیکوژن

قرص فولیکوژن

امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا در گروه‌ های سنی مختلف با مشکلاتی مثل ریزش مو مواجه هستند. متخصصان دلایل مختلفی برای ریزش مو اعلام می‌ کنند که اغلب بر اثر آسیب‌ ها و بیماری‌ های داخلی یا کمبود در بدن اتفاق می‌ افتد. راه‌ های مختلفی برای درمان ریزش مو وجود دارد که از …

امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا در گروه‌ های سنی مختلف با مشکلاتی مثل ریزش مو مواجه هستند.

متخصصان دلایل مختلفی برای ریزش مو اعلام می‌ کنند که اغلب بر اثر آسیب‌ ها و بیماری‌ های داخلی یا کمبود در بدن اتفاق می‌ افتد.

راه‌ های مختلفی برای درمان ریزش مو وجود دارد که از ساده‌ ترین و البته موثرترین آنها می‌ توان به مصرف قرص فولیکوژن اشاره کرد.

قرص فولیکوژن نوعی مکمل است که به آهستگی ریزش مو را متوقف می‌ کند.

مصرف یک دوره از این قرص باعث بهبود سلامت پوست و مو شده و از آنجایی که دارای متیونین به میزان ۲۵۰ میلی‌ گرم است ریزش مو را متوقف خواهد کرد.

علاوه بر متیونین سیستئین و مولتی ویتامین‌ هایی که در قرص فولیکوژن وجود دارد به تقویت ریشه مو کمک کرده و به مرور زمان باعث قطع دائمی ریزش‌ های غیر طبیعی میشود.

مهمترین و تاثیرگذارترین عنصر در قرص فولیکوژن متیونین نام دارد که یک اسید آمینه ضروری برای بدن است و بدن برای ساخت پروتئین به آن نیاز دارد.

بسیاری از محصولات دارویی که برای رشد و بهبود وضعیت پوست و مو استفاده میشوند و تمامی موادی که جهت بهبود زخم‌ ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند حاوی متیونین هستند.

متیونین با مقادیر محدود در برخی از انواع غذاها مثل مرغ، ماهی، گوشت و محصولات لبنی یافت میشود اما مقدار دریافتی آن از طریق مواد غذایی کافی نبوده و بهتر است که برای برطرف کردن نیاز بدن از مکمل فلیکوژن استفاده شود.

قرص فولیکوژن برای چیست؟

فهرست مطالب

قرص فولیکوژن برای چیست؟
قرص فولیکوژن برای چیست؟

حتماً شما هم شنیده‌ اید که فولیکوژن یکی از مکمل‌ های تاثیرگذار بر بهبود وضعیت پوست و مو است که با تامین بلوک‌ های ساختمانی مورد نیاز بدن به تولید موی سالم کمک می‌ کند.

رشد مو افزایش پیدا کرده و استحکام و قابلیت ارتجاعی مو بیشتر خواهد شد.

شاید این سوال در ذهن مصرف کنندگان به وجود بیاید که فولیکوژن چگونه می‌ تواند بر روی ساختار مو اثرگذار باشد.

فولیکوژن یک اسید آمینه ضروری است که برای تشکیل پروتئین در بدن نقش مهمی ایفا می‌ کند همچنین متیونین برای تولید کراتین در بدن ضروری بوده و به مرور زمان سبب تقویت تار مو، ساقه مو و ریشه مو خواهد شد.

همانطور که گفته شد در قرص فولیکوژن متیونین و سیستئین که هر دو اسید آمینه‌ های ضروری هستند وجود دارد.

این دو عنصر در کنار یکدیگر در تولید گوگرد نقش ایفا کرده و به طور مستقیم سبب حفظ ساختار پوست و مو میشود.

همه کسانی که تمایل دارند برای تقویت وضعیت مو و بهبود اوضاع پوست از فولیکوژن استفاده کنند باید به پزشک مراجعه کرده تا با توجه به سن، جنسیت، وزن و سلامت کلی بدن از دوز متفاوتی از فولیکوژن استفاده کنند.

به طور کلی افراد بالغ می‌ توانند روزانه ۱۵ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن متیونین استفاده کرده و این مقدار برای سیستئین حدوداً ۵ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در نظر گرفته میشود.

فراموش نکنید که این دستورالعمل برای همه افراد یکسان نیست و باید برای تاثیر بیشتر این دارو بر سلامت پوست و مو حتماً با متخصصان مربوطه مشورت کنید.

کپسول فولیکوژن برای چیست؟

متیونین موجود در فولیکوژن به دلیل نقش آن در تشکیل کراتین، پروتئینی که بخش قابل توجهی از مو را تشکیل می دهد، تأثیر مثبتی بر سلامت مو دارد.

متیونین می تواند به تامین بلوک های ساختمانی مورد نیاز بدن برای تولید موهای سالم کمک کند و همچنین ممکن است در حفظ استحکام و قابلیت ارتجاعی مو نقش داشته باشد.

علاوه بر این، متیونین در تولید گوگرد نقش دارد که برای حفظ ساختار مو و پوست مهم است.

موارد استفاده قرص فولیکوژن

موارد استفاده قرص فولیکوژن
موارد استفاده قرص فولیکوژن

قرص فولیکوژن را می توان مکمل ویتامینی دانست که حاوی ویتامین های مورد نیاز برای رشد و تقویت مو است.

پیشگیری و درمان ریزش مو

فولیکوژن با تامین ویتامین ها و مواد معدنی به جلوگیری از ریزش مو کمک می کند.

تقویت رشد مو

با وجود پروتئین هایی که دارد به رشد و تقویت مو کمک می کند.

بهبود سلامت پوست

این قرص حاوی زینک و فولیک‌اسید و به همین علت مشکلات پوستی مانند خشکی و التهاب را کاهش می‌دهند.

بررسی ترکیبات اصلی قرص فولیکوژن

بررسی ترکیبات اصلی قرص فولیکوژن
بررسی ترکیبات اصلی قرص فولیکوژن

بسیاری از افراد تمایل دارند پیش از مصرف انواع قرص‌ ها و مکمل‌ ها ترکیبات آنها را بررسی کنند تا متوجه شوند که آیا این داروها و مکمل‌ ها برای آنها مناسب است یا خیر.

مطالعه بیشتر:  کوکونات کلاژن

قبل از هر چیز باید بدانید که قرص فولیکوژن تاثیر مستقیمی بر بهبود وضعیت پوست، مو و ناخن دارد، ترکیبات این قرص‌ به گونه‌ ای است که منجر به تقویت ساختار حساس بدن شده و با تامین نیاز بدن خیلی زود شاهد تغییرات مثبت خواهید بود.

از مهمترین ترکیبات قرص فولیکوژن باید به متیونین اشاره کرد.

این عنصر به میزان ۲۵۰ میلی‌گرم در هر مکمل یافت میشود سیستئین از دیگر ترکیبات تشکیل دهنده قرص فولیکوژن است که به مقدار ۵۰ میلی‌گرم در این مکمل یافت میشود.

در قرص‌ های فولیکوژن زینک اکساید، ویتامین‌ های گروه b و ویتامین ای نیز وجود دارد در این قرص‌ ها ویتامین د۳ و عناصر سلنیوم و مس هم با دوز مشخص موجود می باشد.

این ترکیبات در کنار یکدیگر تاثیرات شگفت‌ انگیزی بر سلامت و استحکام مو ایجاد می‌ کند و به مرور زمان باعث شفافیت پوست شده و منجر به تقویت ناخن‌ های ضعیف و شکننده میشود.

نقش گروه ویتامین‌ های ب در قرص فلیکوژن بسیار پررنگ است به عنوان مثال ویتامین ب ۵ که اصطلاحاً به آن اسید پانتوتنیک می‌ گویند.

به همراه ویتامین ب ۶ پیریدوکسین ترکیبات مهمی هستند که مستقیماً بر رشد مو اثرگذار می‌ باشند.

ویتامین ب ۵ به تنهایی در تولید پروتئین کراتین که ساختار مو را تشکیل می‌ دهد نقش ایفا می‌ کند و این مکمل می‌ تواند تاثیر مستقیمی بر کاهش ریزش مو داشته باشد.

و اما ویتامین ب ۶ در متابولیسم اسیدهای آمینه و تولید انتقال دهنده‌ های عصبی نقش دارد.

این مکمل علاوه بر بهبود سلامت و جلوگیری از ریزش مو در زنان جلوگیری کرده و با حمایت از متابولیسم اسیدهای آمینه کمک می‌ کند تا مو وضعیت بهتری داشته باشد.

زمانی که این ترکیبات به صورت همزمان با یکدیگر مصرف میشوند اثرگذاری بهتری بر ساختار و سلامت پوست و مو ایفا می‌ کنند.

به همین دلیل است که فولیکوژن یک مکمل شناخته شده و البته محبوب برای بهبود وضعیت مو، پوست و ناخن است.

آیا مصرف قرص فولیکوژن عوارض دارد؟

آیا مصرف قرص فولیکوژن عوارض دارد؟
آیا مصرف قرص فولیکوژن عوارض دارد؟

اگر تمایل دارید تا برای بهبود وضعیت بدن از انواع مکمل‌ های موثر استفاده کنید در این زمینه باید با پزشکان مربوطه مشورت کنید و مصرف هیچ نوع مکملی را نباید به صورت خودسرانه آغاز کنید.

فولیکوژن یکی از مکمل‌ های ایمن برای بهبود وضعیت پوست و مو است و به طور قطعی می‌ تواند با استحکام بیشتر ساختار مو از ریزش و از بین رفتن آنها جلوگیری کند.

اما گزارشاتی در مورد عوارض قرص فلیکوژن اعلام شده است.

سیستئین موجود در قرص فولیکوژن می‌ تواند در برخی از افراد حالاتی مثل تهوع، اسهال و یا درد شکم را به همراه آورد البته سیستئین گاهاً منجر به راش پوستی هم میشود.

اما در پی مصرف متیونین احتمال اینکه افراد با اسهال، استفراغ و تهوع مواجه شوند نیز وجود دارد، اما در کنار آن درد شکم، یبوست و حتی بوی بد بدن نیز شایع است.

از دیگر ترکیبات اصلی قرص فولیکوژن باید به فلز روی اشاره کرد.

اگر افراد دوز بالایی از قرص فولیکوژن را مصرف کنند و مسمومیت با این مکمل اتفاق بیفتد ممکن است در پی مصرف فلز روی تهوع، اسهال، استفراغ و درد شکم اتفاق بیفتد البته در کنار آن سرگیجه، سردرد و از دست دادن اشتها نیز شایع است.

از دیگر عوارض شایع مربوط به مصرف فولیکوژن می‌ توان به واکنش آلرژیک اشاره کرد.

برخی اوقات افراد بعد از مصرف چند دوز از این مکمل متوجه بثورات پوستی یا کهیر میشوند یا آلرژیک به متیونین با قرمز شدن پوست، خارش و کمی تورم همراه است.

تورم ناشی از مصرف قرص فولیکوژن در صورت آلرژیک به ترکیبات آن معمولاً در صورت، لب‌ ها، گلو یا زبان اتفاق می‌ افتد که نیاز به بررسی و درمان فوری دارد‌.

در پی واکنشات آلرژیک به متیونین موجود در فولیکوژن ممکن است افراد دچار تنگی نفس شوند این وضعیت تهدیدی جدی برای سلامت افراد است و نباید به هیچ عنوان در این شرایط مصرف فولیکوژن را ادامه پیدا کند، البته مصرف فولیکوژن در مواردی باعث تهوع و استفراغ میشود و ممکن است افراد درد معده یا اسهال را تجربه کنند.

گاها این عوارض گوارشی بعد از مصرف چند دوز از این مکمل برطرف میشود اما گاهی اوقات این عوارض با مصرف هر دوز شدت پیدا کرده و به گرفتگی معده و دردهای پیوسته در ناحیه شکم ختم میشود.

این احتمال وجود دارد که با وارد شدن سطح بالایی از مواد مغذی به بدن هضم آن کمی سخت انجام شود و احتمال یبوست یا هرگونه اختلال در سیستم گوارشی وجود دارد.

واکنش های آلرژیک به فولیکوژن

واکنش های آلرژیک به فولیکوژن
واکنش های آلرژیک به فولیکوژن

واکنش های آلرژیک به قرص فولیکوژن در هر فرد متفاوت است و شیوه های واکنشی مختلفی دارد:

کهیر:

می تواند در نتیجه واکنش آلرژیک به متیونین ایجاد شود.

پوست ممکن است قرمز، خارش و متورم شود.

تورم:

تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو می تواند در نتیجه واکنش آلرژیک به متیونین رخ دهد.

این می تواند یک وضعیت جدی و تهدید کننده زندگی باشد.

تنگی نفس:

تنگی نفس می تواند در نتیجه واکنش آلرژیک به متیونین رخ دهد.

این می تواند یک وضعیت جدی و تهدید کننده زندگی باشد.

حالت تهوع و استفراغ:

حالت تهوع و استفراغ می تواند در نتیجه واکنش آلرژیک به متیونین رخ دهد.

درد معده:

درد معده می تواند ناشی از واکنش آلرژیک به متیونین باشد.

نکاتی در مورد قرص فولیکوژن

نکاتی در مورد قرص فولیکوژن
نکاتی در مورد قرص فولیکوژن

بسیاری از افراد بعد از مصرف قرص فولیکوژن تغییراتی را در مقدار ادرار و رنگ آن مشاهده می‌ کنند.

مطالعه بیشتر:  عوارض قرص پیشگیری در بانوان

از آنجایی که دوز بالای بیوتین، ویتامین ب ۵ و ویتامین ب ۶ به بدن منتقل میشود احتمال تغییر رنگ ادرار وجود دارد این مسئله خطری برای بدن ندارد اما احتمالا تککرر ادرار را به همراه می‌ آورد.

فراموش نکنید که مصرف قرص فولیکوژن به همراه برخی از انواع داروها از اثربخشی آن کاسته و ممکن است جذب آن به درستی انجام نشود، متیونین موجود در قرص فولیکوژن با کلستیرامین تداخل دارویی داشته و مانع از جذب درست متیونین میشود.

این دارو را نباید همزمان با مکمل آهن مصرف کنید، زیرا جذب سیستئین را کاهش داده و تاثیری که انتظار دارید بر بدن اعمال نمیشود.

برای کاهش تداخل دارویی بهتر است که در صورت مصرف قرص فولیکوژن استفاده از آنتی اسیدها را محدود کرده و انواع مکمل‌ های حاوی روی را حداقل دو ساعت قبل یا بعد از آنتی اسیدها مصرف کنید.

با این حال مراقب باشید که باید از مصرف دوز بالای این مکمل خودداری کرده و برای استفاده از آن حتماً با پزشکان مربوطه مشورت کنید و انواع داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید تا زمان و دوز مناسب مصرف قرص‌ فولیکوژن را به شما اعلام کنند.

تداخلات دارویی قرص فولیکوژن

این قرص روی دیگر قرص ها اثر منفی ندارد.

اما اگر قرص های زیر را مصرف می کنید، ممکن است این قرص موثر نباشد.

  • اورلیستات
  • آنالوگ ها یا متابولیت های ویتامین D (مانند کلسیتریول)
  • مکمل های سلنیوم
  • دیورتیک ها (داروهایی که حجم ادرار را افزایش می دهند)

تغییر رنگ یا تکرر ادرار پس از مصرف قرص فولیکوژن

دوزهای بالای بیوتین، ویتامین B5 و ویتامین B6 می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود، اما این یک اتفاق رایج نیست.

بیوتین در دوزهای بالا می تواند باعث بیوتینوری شود، که دفع بیوتین اضافی در ادرار است و می تواند منجر به ادرار زرد یا نارنجی رنگ شود.

ویتامین B5 در دوزهای بالا می تواند باعث زردی ادرار شود، اما این یک عارضه جانبی رایج نیست.

ویتامین B6 در دوزهای بالا می تواند باعث زرد روشن شدن ادرار شود، اما این نیز یک عارضه جانبی رایج نیست.

چرا فولیکوژن برای مو مفید است؟

چرا فولیکوژن برای مو مفید است؟
چرا فولیکوژن برای مو مفید است؟

از آنجایی که فولیکوژن یک اسید آمینه ضروری است برای مو بسیار موثر است.

قرص فولیکوژن برای بدن در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی از جمله تشکیل پروتئین نقش دارد.

از آنجایی که متیونین برای تولید کراتین ضروری است و کراتین، پروتئینی است که بخش قابل توجهی از مو را تشکیل می دهد همچنین باعث تولید گوگرد می شود، در نتیجه مصرف این قرص مورد نیاز است.

پروتئین به تامین بلوک های ساختمانی مورد نیاز برای رشد و نگهداری موی سالم کمک می کند.

دوز توصیه شده روزانه برای درمان ریزش مو دختران متیونین و سیستئین برای رشد و سلامت مو بسته به عوامل مختلفی مانند سن، جنسیت، وزن و سلامت کلی متفاوت است.

با این حال، مصرف روزانه توصیه شده متیونین برای مردان و زنان بالغ حدود 15 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.

در حالی که مصرف روزانه توصیه شده سیستئین حدود 5 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.

لازم به ذکر است که سلامت مو تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد مانند تغذیه، رژیم غذایی، ژنتیک و سبک زندگی است و رژیم غذایی متعادل شامل انواع مواد مغذی به طور کلی برای حفظ سلامت کلی مو اهمیت بیشتری دارد.

فولیکوژن چگونه موجب پیشگیری و درمان ریزش مو می‌شود؟

فولیکوژن چگونه موجب پیشگیری و درمان ریزش مو می‌شود؟
فولیکوژن چگونه موجب پیشگیری و درمان ریزش مو می‌شود؟

این مکمل دارای ترکیبی مناسب از ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است که برای جلوگیری از ریزش مو در آقایان موثر است.

هر کدام از این موارد به نوعی به رشد و تقویت مو کمک می کند.

برای اینکه با عملکرد و تاثیر فولیکوژن آشنا شوید به معرفی ترکیبات این مکمل می پردازیم.

المتیونین

متیونین یک نوع اسید آمینه می باشد که بدن قادر به ساخت آن نیست و باید از رژیم غذایی و مکمل به دست آورد.

ال متیونین یک آمینو اسید حاوی گوگرد است که برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن ضروری است.

ال سیستئین

این اسید آمینه یکی از اجزای سازنده کراتین و کلاژن است.

بنابراین استحکام و قابلیت ارتجاعی مو را حفظ کرده و از ریزش مو جلوگیری می کند.

روی

روی یک عنصر کمیاب ضروری است.

در واقع، بدن نمی تواند به تنهایی روی تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها به دست آید.

کمبود روی باعث ریزش و نازک شدن مو می شود.

مس

مس یکی از عناصر اصلی در تولید ملانین است.

ملانین رنگدانه اصلی پوست و مو است.

دریافت مس کافی از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می کند.

دریافت مقدار توصیه شده روزانه مس از ریزش مو به دلیل کمبود آن جلوگیری می کند.

بیوتین

بیوتین یک ویتامین محلول در آب و یکی از ویتامین های گروه B است.

بیوتین ساخت کراتین در مو را تحریک و سرعت رشد فولیکول را زیاد می کند.

سلنیوم

سلنیوم از دیگر مواد معدنی ضروری بدنی است و نقش مهمی در ساخت بسیاری از پروتئین های بدن دارد، به رشد مجدد و بهتر مو کمک می کند.

سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که از فولیکول های مو در برابر رادیکال های آزاد حفاظت می کند.

اسید فولیک

اسید فولیک یکی دیگر از ویتامین های B است.

اسید فولیک نقش زیادی در تقسیم سلولی فولیکول های مو دارد و به رشد کمک بسیاری می کند.

ویتامین D

یکی از نقش های ویتامین D تحریک تقسیم فولیکول های مو است.

اگر بدن ویتامین D کافی دریافت نکند، رشد مو ممکن است متوقف شود.

مطالعه بیشتر:  قرص استرادیول

ویتامین E

ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است و با کاهش استرس اکسیداتیو باعث بهبود رشد مو در افراد مبتلا به ریزش مو می شود.

این ویتامین با افزایش جریان خونرسانی به سلامت موها کمک می کند.

این ویتامین باعث درخشندگی، افزایش رطوبت، کاهش شکنندگی و محافظت از مو در برابر آسیب می شود.

ویتامین B5 و B6

این ویتامین ها همچنین به تقویت و تغذیه فولیکول مو کمک می کنند و در نتیجه از ریزش مو جلوگیری می کنند.

ترکیبات اصلی قرص فولیکوژن

این قرص حاوی ترکیباتی است که شامل موارد زیر می شود:

  • متیونین به میزان 250 میلی گرم،
  • سیستئین 50 میلی گرم،
  • زینک اکساید 15 میلی گرم
  • ویتامینهای گروه B
  • ویتامین E
  • ویتامین D3
  • عناصر سلنیوم و مس

تاثیر قرص فولیکوژن روی چاقی

تاثیر قرص فولیکوژن روی چاقی
تاثیر قرص فولیکوژن روی چاقی

مصرف بیش از حد مکمل های متیونین، سیستئین و روی می تواند به افزایش وزن کمک کند، اما نه لزوماً با افزایش مستقیم چربی بدن برعکس، اگر این مواد مغذی بیش از حد مصرف شوند، افزایش وزن رخ می دهد که منجر به افزایش کالری دریافتی کلی می شود.

مصرف بیش از حد هر ماده مغذی، از جمله اسیدهای آمینه و مواد معدنی، اگر منجر به تعادل انرژی مثبت پایدار شود، می تواند به افزایش وزن کمک کند، به این معنی که کالری بیشتری نسبت به کالری می سوزانید.

علاوه بر این، مصرف دوزهای بالای برخی از مواد مغذی، از جمله روی، می تواند در جذب سایر مواد مغذی مهم اختلال ایجاد کند و منجر به عدم تعادل در بدن شود.

مهم است به خاطر داشته باشید که بهترین راه برای حفظ وزن سالم، داشتن یک رژیم غذایی متعادل است که شامل انواع غذاها و مواد مغذی باشد.

مکمل ها باید در حد اعتدال، تحت راهنمایی یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی و نه به عنوان جایگزینی برای یک رژیم غذایی سالم استفاده شوند.

منع مصرف قرص فولیکوژن

این قرص برای همه افراد مناسب نیست و می تواند منجر به مشکلات دفعی، گوارشی یا عضلانی شود.

بنابراین افراد زیر نباید این قرص را مصرف کنند:

  • افراد با سابقه‌ی سنگ کلیه
  • افراد تحت درمان با داروهای مدر
  • افرادی که تحرک کمی دارند
  • افراد مبتلا به سارکوئیدوز (بیماری بافت همبند ریه، مفاصل و پوست)
  • افراد مبتلا به عدم تعادل هورمون پاراتیروئید
  • افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی
  • افرادی که مکمل ویتامین D یا سلنیوم مصرف می‌کنند
  • افراد مبتلا به هایپرکلسمی یا هایپر کلسیوری
  • کودکان و نوزادان
  • زنان بارداری و شیرده

قرص فولیکوژن برای نوجوانان

قرص فولیکوژن و موارد مصرف آن در نوجوانان را برایتان در ادامه توضیح می دهیم:

تاثیر فولیکوژن برای نوجوانان جهت کمک به سلامت موها

تاثیر متیونین و سیستئین برای کودکان می تواند بر اساس سن، وزن و سلامت می تواند روی هر فرد متفاوت باشد.

با این حال، آکادمی اطفال آمریکا (AAP) دستورالعمل های کلی برای دریافت توصیه شده روزانه اسیدهای آمینه ضروری برای کودکان ارائه می دهد.

کودکان 1 تا 3 ساله، به صورت روزانه متیونین به مقدار 10 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزنی که دارند باید مصرف کنند.

ور این درحالی است که مصرف روزانه سیستئین حدود 4 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن می باشد.

برای کودکان 4 تا 8 ساله، مصرف روزانه توصیه شده متیونین حدود 9 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.

در حالی که مصرف روزانه توصیه شده سیستئین حدود 3 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.

تاثیر قرص فولیکوژن روی ناخن

فولیکوژن برای تقویت مو، پوست و ناخن های سالم استفاده می شود.

در اینجا توضیح مختصری از نقش بالقوه هر ماده مغذی در قرص های فولیکوژن در سلامت ناخن آورده شده است:

سیستئین:

سیستئین یک اسید آمینه است که بلوک ساختمانی کراتین، پروتئین موجود در مو، پوست و ناخن است.

مکمل‌های سیستئین برای بهبود سلامت ناخن عملکرد مناسبی را دارند.

بیوتین:

بیوتین که به عنوان ویتامین H نیز شناخته می شود، یک ویتامین B است که برای سلامت پوست، مو و رشد ناخن ضروری است.

بیوتین در بهبود سلامت ناخن موثر است.

روی:

زینک و روی از مواد معدنی ضروری هستند که در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی از جمله بهبود زخم و رشد تاثیرگذارند.

کمبود روی می تواند منجر به شکنندگی ناخن شود، اما مکمل روی ممکن است لزوماً سلامت ناخن را در افرادی که کمبود ندارند، بهبود بخشد.

متیونین:

متیونین یکی دیگر از اسیدهای آمینه ضروری است که بلوک سازنده کراتین است.

قبل از شروع هر مکمل غذایی جدید، از جمله مکمل های حاوی سیستئین، بیوتین، روی و متیونین، مهم است که با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید.

آنها می توانند به تعیین اینکه آیا یک مکمل برای نیازهای خاص یک فرد ضروری و بی خطر است کمک کنند.

نقش ویتامین گروه B در قرص فولیکوژن

نقش ویتامین گروه B در قرص فولیکوژن
نقش ویتامین گروه B در قرص فولیکوژن

ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک)، ویتامین B6 (پیریدوکسین) و اسید فولیک در فرآیندهای متابولیکی مختلفی که برای رشد مو و سلامت مو مهم هستند، نقش دارند.

ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک):

ویتامین B5 در تولید پروتئین کراتین که ساختار مو را تشکیل می دهد، نقش دارد.

اسید پانتوتنیک رشد مو را بهتر می کند و با بیشتر کردن تولید کراتین از ریزش موی زنان باردار نیز جلوگیری کند.

ویتامین B6 (پیریدوکسین):

ویتامین B6 در متابولیسم اسیدهای آمینه و تولید انتقال دهنده های عصبی که در رشد مو نقش دارند، نقش دارد.

مکمل پیریدوکسین ممکن است با حمایت از متابولیسم اسیدهای آمینه به بهبود سلامت مو و جلوگیری از ریزش مو کمک کند.

اسید فولیک:

اسید فولیک در سنتز DNA و تقسیم سلولی نقش دارد که برای رشد مو ضروری است.

مکمل اسید فولیک ممکن است با حمایت از سنتز DNA و تقسیم سلولی، سلامت مو را بهبود بخشد و از ریزش مو جلوگیری کند.

وقتی این ویتامین ها با هم به عنوان مکمل مصرف شوند، می توانند به طور هم افزایی برای حمایت از جنبه های مختلف رشد مو و سلامت مو کار کنند.

توجه به این نکته ضروری است که اگرچه این ویتامین ها ممکن است به رشد مو و سلامت مو کمک کنند، اما درمان ریزش مو نیستند و نباید به عنوان تنها درمان ریزش مو استفاده شوند.

یک رژیم غذایی سالم شامل انواع ویتامین ها و مواد معدنی بهترین راه برای حمایت از سلامت کلی مو است.

سوالات متداول

سوالات متداول
سوالات متداول

آیا فولیکوژن باعث چاقی می‌شود؟

خیر؛ طبق مطالعات علمی، شواهدی دال بر افزایش وزن بدنبال استفاده از ترکیبات موجود در مکمل های فولیکوژن وجود ندارد.

دوره مصرف فولیکوژن برای درمان ریزش مو چقدر است؟

برای رسیدن به اثربخشی بهینه مکمل فولیکوژن حدود ۳ تا ۶ ماه است.

آیا فولیکوژن باعث افزایش رشد موهای زائد می‌شود؟

چون فولیکوژن فاقد ترکیبات هورمونی است پس ارتباطی با رشد موهای زائد ندارد.

تصویر نویسنده مجله پزشکی التیام
نویسنده مجله پزشکی التیام
همکاران ما در مجله پزشکی التیام در کار گروه تحریریه و تولید محتوای تخصصی پزشکی التیام متخصصانی با تخصص های مختلف پزشکی و افرادی با سابقه و تجربه دار و متبحر در حوزه محتوانویسی پزشکی حضور داشته و مشغول به فعالیت می باشند. این گروه اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی، در حوزه پزشکی به مردم و هم میهنان عزیر در کشور را، سرلوحه کار خود می داند و در تلاش است در جهت اطلاع رسانی کامل و جامع در خصوص معرفی برخی از داروها، بیماری ها، متخصصین و پزشکان عزیز و سایر اطلاعات سلامتی، در سطح کشور گام برداشته و امیدواریم که به نتیجه دلخواه شما برسیم . محتوایات و مطالب مجله پزشکی التیام تحت نظارت پزشکان تولید و تائید شده و ویراستاری می گردد. اما ذکر این نکته مهم ضروریست که این موارد به هیچ عنوان جایگزین مراجعه حضوری و یا اینترنتی با پزشک نخواهد شد. همچنین در این سایت نیز می توانید با تعدادی از متخصصین حاذق با تخصص های مختلف در کشور هم به صورت آنلاین ارتباط گرفته و مشاوره حضوری و اینترنتی دریافت نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید برای شما مفید باشد