آلبومین چیست؟

آلبومین چیست؟

در مورد داروی آلبومین چه می‌ دانید؟ یکی از مهمترین و پرمصرف ترین داروهایی که برای درمان آسیب های جسمانی استفاده میشود آلبومین است. آلبومین یکی از مهمترین پروتئین هایی است که توسط کبد تولید میشود و در پلاسمای خون جریان پیدا می کند. داروی آلبومین نیز از پروتئین های پلاسمای خون انسان ساخته میشود …

در مورد داروی آلبومین چه می‌ دانید؟

یکی از مهمترین و پرمصرف ترین داروهایی که برای درمان آسیب های جسمانی استفاده میشود آلبومین است.

آلبومین یکی از مهمترین پروتئین هایی است که توسط کبد تولید میشود و در پلاسمای خون جریان پیدا می کند.

داروی آلبومین نیز از پروتئین های پلاسمای خون انسان ساخته میشود .

مصرف آن با روش های مختلف باعث افزایش حجم پلاسما شده و سطح آلبومین خون را افزایش می دهد‌.

بسیاری از بیماران در صورت بروز آسیب های جسمانی مثل سوختگی های شدید یا تروما و هر آسیب دیگری که باعث شود خون زیادی از بدن برود از داروی آلبومین استفاده می کنند.

به منظور جایگزین کردن حجم خون از دست رفته مناسب و موثر خواهد بود.

اگر بخواهیم در مورد آلبومین کمی تخصصی تر صحبت کنیم باید بدانید که داروی آلبومین فشار خون اسموتیک کلوئیدی را تنظیم می کند.

مصرف این دارو باعث میشود تا حجم پلاسمای در گردش افزایش یافته و در نتیجه کاهش غلظت ویسکوزیته خون اتفاق می افتد.

بسیاری از افراد نمی دانند که موارد استفاده از آلبومین چیست.

قبل از هر چیز مهم است بدانید که آلبومین برای کسانی تجویز میشود که بنا به دلایل مختلف حجم زیادی از خون بدن را از دست داده اند.

این دارو برای کسانی مناسب است که دچار سوء تغذیه شده یا آسیب های عمده، سوختگی و عفونت های شدید را تجربه نموده اند.

ممکن است آلبومین علاوه بر خونریزی های شدید از طریق ترشحات ناشی از سوختگی یا دفع بیش از حد از کلیه ها از بین برود در این صورت مصرف داروی آلبومین الزامی است.

متخصصان از داروی آلبومین برای بیمارانی استفاده می کنند که تحت جراحی های پیشرفته قرار گرفته یا شرایط التهابی بر بدن حاکم شده است.

مطالعه بیشتر:  سوماتروپین (Somatropin) چیست؟

موارد مصرف داروی آلبومین بسیار زیاد است و متخصصان با این دارو می توانند خون از دست رفته را جایگزین کرده و شرایط جسمانی فرد را به حالت نرمال باز می‌ گردانند.

موارد احتیاطی در مورد آلبومین

موارد احتیاطی در مورد آلبومین
موارد احتیاطی در مورد آلبومین

داروی آلبومین از پلاسمای انسان ساخته میشود که ممکن است حاوی ویروس ها و عوامل عفونی باشد.

معمولا پلاسمای اهدایی که برای ساخت این داروها استفاده میشود مورد آزمایش و درمان قرار می گیرد اما متخصصان باز هم احتمال می دهند که آلودگی های مختلف به بدن فرد دیگر انتقال پیدا کند.

اگر بیماران نیاز به دریافت داروی آلبومین داشته باشند باید جلسات مشاوره با پزشک خود را سپری کرده و متخصصان در مورد خطرات و مزایای این دارو به افراد صحبت خواهند کرد.

اما مهم است که در مواردی احتیاط را رعایت کرده و پس از تجویز داروی آلبومین حتماً این نکات را به پزشک یادآوری کنید.

اگر به طور معمول به انواع غذاها، رنگ ها و مواد نگهدارنده یا حیوانات مختلف حساسیت دارید ممکن است واکنشات شدید و البته منفی را در برابر داروی آلبومین تجربه نمایید.

در این صورت این نکته را حتماً به پزشک اطلاع داده تا متخصصان با احتیاط بیشتری از داروی آلبومین برای درمان استفاده کنند.

داروی آلبومین برای بیمارانی که با کم خونی شدید مواجه هستند یا دچار نارسایی شدید قلبی می باشند مناسب نیست.

در صورت ابتلا به فشار خون بالا، خونریزی یا اختلال لخته شدن خون مجاز به استفاده از این دارو نخواهید بود.

داروی آلبومین برای بیماران ریوی و کسانی که به آسیب های کلیوی مبتلا هستند تجویز نشده و مصرف آن از نظر پزشکان خطرناک است.

از دیگر موارد احتیاطی در مورد تزریق یا مصرف داروی آلبومین باید به این مسئله اشاره کرد که افراد در صورت داشتن حساسیت به لاتکس مجاز به استفاده از این دارو نیستند.

مطالعه بیشتر:  قرص اورژانسی بارداری

داروی آلبومین برای بانوان باردار و کسانی که نوزاد شیرخوار دارند تجویز نشده و در صورت بروز مشکلات خونریزی مثل دیاتز هموراژیک این دارو مناسب نخواهد بود.

اگر در صورت مطالعه پرونده پزشکی بیماران یا ارائه اطلاعات از طرف بیمار پزشک متوجه شود که فرد مورد نظر به واریس مری مبتلا است.

از داروی آلبومین استفاده نخواهند کرد، همچنین در صورت بروز ادم ریوی یا تورم مایع در ریه ها این دارو برای بیماران گزینه مناسبی نخواهد بود.

بررسی شایع ترین عوارض جانبی داروی آلبومین

کمتر کسی از عوارض جانبی داروی آلبومین مطلع است.

متخصصان پیش از مصرف این دارو همه جوانب را سنجیده تا مبادا آسیب ها و بیماری هایی که بیماران با آن مواجه هستند با مصرف داروی آلبومین شدت پیدا کند و موجب آسیب های جسمانی وسیع تر شود.

متخصصان در مورد عوارض داروی آلبومین به بیماران هشدارهای لازم را خواهند داد.

مصرف این دارو اغلب با علائمی مثل گرگرفتگی، کهیر، تب و لرز، حالت تهوع و استفراغ همراه است.

مواردی مشاهده میشود که افراد در پی مصرف این دارو فشار خون بالا را تجربه کرده و ممکن است تاکی کاردی اتفاق بیفتد.

متخصصان برای پیشگیری از بروز این عوارض تایم خاصی را برای مصرف داروی آلبومین در نظر می گیرند.

اما تا به امروز هیچگونه تداخل دارویی در مورد آلبومین گزارش نشده و محدودیتی از این بابت برای بیماران وجود ندارد.

اگر با توجه به شرایط جسمانی خاصی که بیماران دارند داروی آلبومین را در زمان تعیین شده از طرف پزشک مصرف کنند احتمالاً این عوارض به کمترین حد ممکن رسیده و افراد مشکلات و آسیب هایی را در پی مصرف این دارو تجربه نخواهند کرد.

نکات تخصصی در مورد آلبومین

نکات تخصصی در مورد آلبومین
نکات تخصصی در مورد آلبومین

آلبومین یکی از پرکاربردترین محصولات دارویی در سراسر دنیا می باشد.

اما مهمترین نکته در مورد این دارو این است که دوز متفاوتی برای افراد در گروه های سنی مختلف در نظر گرفته میشود.

مطالعه بیشتر:  رابطه بین مفنامیک اسید و پریود

کسانی که نیاز به دریافت داروی آلبومین دارند این محصول را از طریق رگ به بدن تزریق کرده و تمامی حالات بیمار ضمن تزریق این دارو بررسی میشود.

ضمن تزریق این دارو ضربان قلب بیمار، نبض، سطح الکترولیت، فشار خون، عملکرد کلیه‌ ها و تنفس با دقت بالا ارزیابی خواهد شد.

اگر برای درمان آسیب های جسمانی از داروی آلبومین استفاده می کنید مقدار مصرف آب روزانه را تا حد ممکن افزایش دهید.

از آنجایی که پزشک دوز مشخصی از این دارو را برای بیماران تجویز می کند ضمن استفاده از آن هرگز خطری سلامت فرد را تهدید نخواهد کرد.

اغلب پزشکان در صورت دریافت داروی آلبومین برای بهبود آسیب های جسمانی احتمالاً انواع نوشیدنی های خاص، غذاها و فعالیت های جسمانی را برای بیماران ممنوع اعلام کرده و با رعایت این نکات قطعاً شرایط درمان بهتر انجام خواهد شد.

اگر بعد از مصرف داروی آلبومین متوجه آسیب های پوستی مثل تاول یا کهیر میشوید حتماً مسئله را به پزشک اطلاع دهید.

متخصصان سرفه‌ های شدید بعد از دریافت داروی آلبومین، سبک شدن سر، ضعف‌ های شدید و تاری دید را کاملاً غیر عادی دانسته و به بیماران در مورد این حالات هشدارهای لازم را خواهند داد.

برخی از آسیب های جسمانی بعد از دریافت داروی آلبومین کاملاً غیر طبیعی است و نیاز است که در چنین شرایطی سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنید.

اگر در کنار اسهال، استفراغ و تهوع شدید درد زیادی را در قفسه سینه تجربه می کنید یا ضربان قلب نامتعادل میشود هرگز نباید نسبت به این حالات بی‌ اهمیت باشید.

پزشکان بعد از تزریق این دارو بی خوابی، تب و لرز یا رنگ پریدگی پوست را طبیعی نمی دانند و در مورد تمامی این حالات هشدارهای لازم را به بیماران خواهند داد.

بیماران نیز موظفند بلافاصله بعد از تزریق داروی آلبومین وضعیت سلامتی خود را با حساسیت بیشتر ارزیابی کرده و در صورت بروز هرگونه حالات نامساعد حتماً به پزشک خود اطلاع دهند.

تصویر نویسنده مجله پزشکی التیام
نویسنده مجله پزشکی التیام
همکاران ما در مجله پزشکی التیام در کار گروه تحریریه و تولید محتوای تخصصی پزشکی التیام متخصصانی با تخصص های مختلف پزشکی و افرادی با سابقه و تجربه دار و متبحر در حوزه محتوانویسی پزشکی حضور داشته و مشغول به فعالیت می باشند. این گروه اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی، در حوزه پزشکی به مردم و هم میهنان عزیر در کشور را، سرلوحه کار خود می داند و در تلاش است در جهت اطلاع رسانی کامل و جامع در خصوص معرفی برخی از داروها، بیماری ها، متخصصین و پزشکان عزیز و سایر اطلاعات سلامتی، در سطح کشور گام برداشته و امیدواریم که به نتیجه دلخواه شما برسیم . محتوایات و مطالب مجله پزشکی التیام تحت نظارت پزشکان تولید و تائید شده و ویراستاری می گردد. اما ذکر این نکته مهم ضروریست که این موارد به هیچ عنوان جایگزین مراجعه حضوری و یا اینترنتی با پزشک نخواهد شد. همچنین در این سایت نیز می توانید با تعدادی از متخصصین حاذق با تخصص های مختلف در کشور هم به صورت آنلاین ارتباط گرفته و مشاوره حضوری و اینترنتی دریافت نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید برای شما مفید باشد