رژیم غذایی در تعیین جنسیت جنین
تعیین جنسیت با رژیم غذایی یکی از بحث های بسیار مهم در علم پزشکی به حساب میآید.
اکثر خانم ها زمانی که اقدام به بارداری می کنند و تصمیم می گیرند که باردار شوند به این موضوع بسیار اهمیت میدهند.
اخیراً گزارشاتی بیان شده است که مادران برای رژیم غذایی خود طرفدار غلات در وعده های صبحانه شدند و یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم استفاده می نمایند.
بیش تر مادرانی که صبحانه را حذف کرده اند و کالری کمتری دریافت می کنند فرزند پسر به دنیا می آورند.
اما کارشناسان تغذیه بر این باورند که هیچ مدرک علمی در این رابطه وجود ندارد و تغذیه مادر نمی تواند جنسیت جنین را تعیین نماید، اما روش های مختلفی برای تاثیر گذاری بر جنسیت جنین امتحان میشود.
غلات در صبحانه و اثر آن بر تعیین جنسیت جنین
طبق بررسی های انجام شده کسانی که در صبحانه خود از غلات استفاده میکنند و غذا هایی که سرشار از پتاسیم است را روزانه مصرف می نمایند و کالری روزانه آن ها بیش تر است.
در مقایسه با افرادی که صبحانه خوردن را به صورت کامل حذف کرده اند و کالری روزانه کمتری مصرف می نمایند احتمال پسردار شدن ان ها بیش تر است.
طبق تحقیقات انجام شده، موقعیت های بدنی در هنگام رابطه جنسی ارتباط چندانی برای جنسیت ندارد؛ اما محیط اسیدی واژن گرفتن دوش آب و سرکه بر اسپرم تاثیر می گذارد و کروموزوم های دختر را جذب می آید.
در حالی که محیط های قلیایی و گرفتن دوش آب و جوش شیرین اسپرم های حاوی کروموزوم وای را بیش تر میکند.
کسانی که می خواهند فرزند دختر داشته باشند به آن ها توصیه می شود که نمک زیاد را حذف کنند و بیش تر پروتئین مصرف نمایند.
تعیین جنسیت جنین و رابطه آن با زمان نزدیکی
داشتن رابطه جنسی در هنگامی که نزدیک به تخمک گذاری است میتواند بر تشکیل جنین پسر تاثیر بگذارد.
علاوه بر آن رابطه جنسی که بعد از تخمک گذاری انجام شود میتواند منجر به داشتن دختر شود اسپرم دختر با کروموزم ایکس سنگین تر است و بسیار کندتر از اسپرم پسر با کروموزوم وای عمل میکند.
کروموزوم وای سریع تر و شکننده تر می باشد به همین دلیل است که داشتن رابطه جنسی در زمان نزدیکی در هنگام تخمک گذاری به کروموزوم های ایگرگ فرصت بیش تری برای لقاح میدهد.
غذاهای مناسب برای لقاح پسر
- جگر
- خرما
- موز
- تخم مرغ
- هویج
- سیبزمینی
- گوشت
- جگر
- غذا های شور
و غیره
غذای مناسب برای لقاح دختر
- فلفل سبز
- جوانه گندم
- خاویار
- بادام
- کاکائو
- کلم
- کدو
و غیره
به طور کلی میتوان گفت غذا هایی با کالری پایین تر منجر به جنین دختر و غذا هایی با قند بالا و کالری بالا تر در داشتن جنین پسر تاثیر می گذارد.
چه زمانی باید رژیم غذایی را شروع کنیم
این رژیم باید حداقل از چند دوره قاعدگی قبل از اقدام کردن به بارداری انجام شود.
حداقل زمان برای این رژیم غذایی دو ماه در نظر گرفته میشود و به طور کلی رژیم باید تا زمانی که به طور قطع بارداری صورت نگرفته است ادامه پیدا کند و پس از بارداری رژیم مناسب در دوران بارداری استفاده شود.
توجه کنید که هرگونه کوتاهی در انجام رژیم غذایی احتمال موفقیت در رسیدن به هدف مورد نظر را برای تعیین جنسیت کم می کند.
با توجه به این که رژیم های غذایی برای تعیین کردن جنسیت جنین دو تا سه ماه قبل از بارداری باید انجام شود افرادی که میخواهند جنین دختر یا پسر داشته باشند باید رژیم های غذایی را رعایت کنند و زیر نظر متخصص تغذیه به رژیم بپردازند تا دچار کمبود مواد غذایی نشوند.
مادرانی که مبتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی، عروقی، سنگ های کلیوی و نارسایی کلیه هستند مجاز به پیروی از رژیم های غذایی نیستند.
مخصوصاً رژیم غذایی که برای پسردار شدن از نمی باشند به دلیل اینکه کلسیم منیزیم برای این افراد بسیار ضرر دارد.
همین طور مادرانی که از اختلالات عصبی و نارسایی های کلیه رنج میبرند میتوانند رژیم های غذایی مخصوص دختر دار شدن را انجام دهند.
رژیم غذایی برای دختر دار شدن
برای دختر دار شدن، مادر باید از دو ماه قبل از بارداری زیر نظر متخصص تغذیه رژیم غذایی خاصی را که حاوی کلسیم و منیزیم ، پتاسیم و سدیم بسیار بالایی است را استفاده کند و تا زمانی که تست بارداری آن مثبت نشده است این رژیم را کاملا رعایت کنند و مواد غذایی که باید استفاده کند شامل انواع لبنیات می باشد.
مواد غذایی با پروتئین بالا و متوسط باید به رژیم غذایی مادر اضافه شود و انواع سبزیجات را میل کند از خوردن گوشت قرمز پرهیز نکند.
رژیم غذایی برای پسردار شدن
مادر باید سه تا چهار ماه قبل از بارداری زیر نظر متخصص تغذیه رژیم غذایی حاوی مقادیر بسیار زیادی پتاسیم سدیم از را انجام دهد.
رژیم او باید فاقد کلسیم و منیزیم باشد و تا زمانی که تست بارداری مثبت شد این رژیم را به صورت کامل رعایت کنند.
مصرف انواع لبنیات را به حداقل برساند و یا اگر ممکن است ان را حذف کند مواد غذایی پر نمک را افزایش دهد حبوبات مصرفی در رژیم غذایی را افزایش دهد از میوه های خشک استفاده کند زیرا این میوه ها پتاسیم بالا دارند.
انجیر خشک، برگه زردآلو، خرما و آلو بخارا خشک شده، کشمش حاوی پتاسیم هستند استفاده از غذا های شیرین که البته بدون کافئین باشند مثل آب نبات، نبات، عسل به افزایش تحرک اسپرم کمک می کند و احتمال پسر دار شدن را بسیار بالا می برد.
آیا نوع رژیم غذایی بر کمیت و کیفیت اسپرم تاثیر می گذارد
در طب سنتی ایرانی تغییر در رژیم غذایی هم برای مادر و هم برای پدر سه ماه قبل از بارداری بر حسب مزاج آن ها انجام میشود به طوری که برای داشتن فرزند پسر باید رژیم غذایی مادر و پدر گرم باشد.
برای دختر دار شدن رژیم غذایی آن ها باید سرد باشد در نخستین قدم باید زوجین توسط متخصص طب سنتی بررسی شوند و مزاج زوجین مشخص گردد به همین ترتیب میتواند رژیم غذایی مناسب براییشان تجویز نماید.
اگر پدر و مادر هر دو دارای مزاج گرم باشند و بخواهند که فرزند دختر داشته باشند باید غذاهایی حاوی مزاج سرد میل کنند و میزان رطوبت خشکی رژیم غذایی بر حسب به مزاج آن ها تنظیم گردد.
غذاهای غیر مجاز در رژیم غذایی برای دختر دار شدن
غذاهای پر ادویه تند، غذا هایی که سرشار از سیر و پیاز است و دارای زنجبیل فلفل و انواع غذا های آماده و نیمه آماده همچنین انواع کمپوت ها کنسروها، ترب، سیاه دانه کلم از موادغذایی هستند که نباید در رژیم غذایی دختر دار شدن استفاده شود.
غذاهای مجاز و مفید برای پسردار شدن
غذا هایی که طبع آن ها گرم و تر است برای این افراد بسیار مناسب است و میتوان به:
- مربای هویج
- مربای زنجبیل
- ترنجبین
- نارگیل
- شلغم
- حلیم با گوشت بزغاله یا شتر
- قلیه با دارچین و زیره
- پسته
- دارچین
- نخود آب گوشت
- مرغ
- زعفران
- قلیه کدو
- شربت سیب
- گوشت
- زرده تخم مرغ
- نارگیل
- شکر
برای افرادی که می خواهند پسردار شوند بسیار مفید است.
از توصیه های بسیار مهم برای پسردار شدن می توان به قطع کامل لبنیات و استفاده از مغز های آجیلی شور اشاره کرد.
استفاده از شیرین کننده های طبیعی با مزاج گرم مثل نبات و عسل بسیار موثر است.
میوه تازه با مزاج گرم مثل خرما انجیر انبه انگور بیش تر استفاده شود و در آخر اینکه زن و شوهر تا سه ماه قبل از بارداری نباید آب زیاد مصرف کنند و اگر میخواهند آب میل کنند ان را جرعه جرعه بنوشند.