همه چیز درباره روابط جنسی در میانسالی

همه چیز درباره روابط جنسی در میانسالی

کیفیت روابط جنسی در میانسالی یکی از مشکلات شایع در بین افرادی که از سنین میانسالی عبور می‌ کنند، کاهش کیفیت روابط جنسی است که ممکن است زندگی افراد را دستخوش تغییرات منفی قرار دهد و قطعاً در چنین شرایطی افراد به دنبال راهکار مناسب برای بازگشت به حالت اولیه هستند، قطعا زمانی که زوجین …

کیفیت روابط جنسی در میانسالی

یکی از مشکلات شایع در بین افرادی که از سنین میانسالی عبور می‌ کنند، کاهش کیفیت روابط جنسی است که ممکن است زندگی افراد را دستخوش تغییرات منفی قرار دهد و قطعاً در چنین شرایطی افراد به دنبال راهکار مناسب برای بازگشت به حالت اولیه هستند، قطعا زمانی که زوجین زندگی زناشویی را آغاز می‌ کنند، انرژی و هیجانات بیشتری داشته و البته تمایلات جنسی آنها در حد بسیار زیادی می باشد، اما با ورود به سنین میانسالی میل جنسی افراد کاهش پیدا کرده و کیفیت آن افت چشمگیر ی خواهد داشت، با این حال باید بدانید که روش‌ های مختلفی برای پیشگیری از کاهش میل جنسی وجود دارد اما بانوان معمولا بیش از آقایان در معرض این آسیب ها قرار می گیرند و با ورود به دوره یائسگی این عارضه شدت پیدا می‌ کند.

بسیاری از آقایان و بانوان در سنین میانسالی این عارضه را تجربه می کنند و معتقدند که یا خود یا شریک جنسی روابط را نپذیرفته و کیفیت زندگی زناشویی تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرده است، اما باید بدانید که بسیاری از متخصصان این عارضه را کاملا طبیعی می دانند و آن را نشانه گرفته از کاهش میزان هورمون ها و تغییرات جسمانی دانسته و راه‌ حل‌ های مناسبی برای کنترل این عارضه در پیش خواهند گرفت و می‌ توانند به زندگی افراد کمک فراوانی کنند.

بسیاری از افراد با اهمیت روابط جنسی در زندگی آشنایی ندارند و شاید آن را امری غیر ضروری دانسته و اگر اختلالاتی در آن به وجود آید را چندان خطرناک و مخرب ندانند، اما باید بدانید که اگر کیفیت روابط جنسی افراد کاهش پیدا کند به مرور زمان سبب ایجاد اختلال و ضعف های جسمانی و روانی شده و فرد ممکن است پریشان حالی. استرس مداوم و عدم آرامش روحی و روانی را تجربه کند، اگر احساس می کنید خود یا شریک جنسی شما با بی میلی جنسی مواجه هستید بهتر است که حتما با کارشناسان در میان گذاشته تا پیش از شدت گرفتن این عارضه روش های مناسب را برای درمان انجام دهید.

اما مسئله این است که کاهش میل جنسی در دوره های میانسالی فرایندی ناخواسته خواهد بود که ممکن است افراد هیچ گونه کنترلی بر آن نداشته باشند و قطعا این آسیب نشات گرفته از تغییرات بسیار زیادی است که در بدن افراد اتفاق می‌ افتاد، معمولاً آقایان در این دوره اختلال در نعوذ را تجربه کرده و یا دچار انزال زودرس میشوند، بانوان هم به دلیل طی کردن دوره های یائسگی و کاهش میزان استروژن این بی میلی را تجربه کرده و عوامل دیگر مانند خشکی واژن آن را تشدید خواهد کرد، باید بدانید که با توجه به هرگونه تغییرات در بدن می‌ توانید به پزشک مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای درمان عوارض گوناگون در پیش بگیرید، بهتر است که هیچ نوع درمانی را خودسرانه انجام ندهید و حتما شیوه های درست را تحت نظر متخصصان در پیش بگیرید.

مطالعه بیشتر:  تاثیر اسپری و قرص تاخیری روی بدن

بهبود روابط جنسی در میانسالی

بهبود روابط جنسی در میانسالی
بهبود روابط جنسی در میانسالی

زمانی که فردی با بی میلی جنسی در دوره میانسالی به پزشک مراجعه می‌ کند، متخصصان ابتدا سعی دارند علت این عارضه را جویا شده تا بتوانند به صورت ریشه‌ ای این آسیب را درمان کنند، بی میلی جنسی هم برای آقایان و هم برای بانوان اتفاق می‌ افتد و ممکن است افراد بتوانند این عارضه را کنترل کرده و درمان نمایند.

بسیاری از متخصصان در چنین شرایطی اگر فرد در دوره میانسالی باشد با هورمون درمانی می توانند تا حد زیادی وضعیت فرد را به دوره‌ های قبل بازگردانند، بهترین روش در این شرایط استفاده از داروهای مناسب و کاربردی است اما توجه داشته باشید که در کنار دارو درمانی روش های دیگر نیز موثر خواهند بود و متخصصان انجام فعالیت های ورزشی را مناسب دانسته و معتقدند که بر ترشح درست هورمون ها تاثیر گذار است.

شما می‌توانید با اصلاح رژیم غذایی خود همواره سلامت جسمانی مناسبی داشته باشید و تاثیرات آن بر سلامت جنسی افراد نیز نمایان خواهد شد، متخصصان مصرف برخی از خوراکی ها مانند سیر، فلفل، جنسینگ، زعفران و زنجبیل را برای افزایش میل جنسی مناسب می‌ دانند اما این محصولات را باید در حد متعادل و مقادیر مشخص مصرف کنید تا میزان اثرگذاری آنها نمایان شود.

از طرف دیگر خوراکی هایی که حاوی سروتونین هستند برای افراد مناسب بوده و سبب افزایش میل جنسی در آنها میشود، بهتر است سبزیجات تازه، میوه های ارگانیک و خوراکی های مقوی را همه روزه استفاده کنید تا بتوانید علاوه بر حفظ سلامت جسمانی از عدم تمایلات جنسی نیز به خوبی جلوگیری نمایید، به شما توصیه می‌ کنیم که در کنار مراجعه به پزشکان برای طی کردن دوره های درمانی، حتما توصیه های خوراکی و ورزشی را که به شما اعلام می‌ کنند جدی گرفته و مو به مو آنها را با جزئیات کامل انجام دهید تا نتیجه مثبت هرچه سریعتر برای شما حاصل گردد.

مطالعه بیشتر:  درمان های خانگی غلظت خون

متخصصان و پزشکان تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا بتوانند از بیماری های جنسی در دوره های مختلف جلوگیری کنند، اگر افراد روابط جنسی مناسب و با کیفیتی نداشته باشند در سیستم روحی و روانی آنها تاثیرات مخرب ایجاد کرده و ممکن است دچار بد خلقی و پرخاشگری شوند، با این حال ممکن است زندگی این افراد در خانواده سخت شود و ممکن است از باب خجالت نتوانند علت ناراحتی خود را مطرح کنند.

با این حال بهتر است که اطلاعات خود را در مورد این مسائل افزایش داده و اگر احساس می کنید که تمایلی به روابط جنسی ندارید حتما با پزشکان متخصص مشورت نمایید، اگر علائم اولیه کاهش میل جنسی بروز پیدا کند، پزشکان هرچه سریعتر به سلامت شما رسیدگی خواهند کرد.

متخصص بیماری های جنسی را در دوره‌ های میانسالی علاوه بر تغییرات جسمانی، ناشی از عدم روحیه، افسردگی و اضطراب و تنش های روزانه می دانند و گاها فرد را به روانپزشک ارجاع داده و می‌ توانند با صحبت و آموزش و حل مشکلات ریشه ای هر گونه اختلال در سیستم جنسی فرد را برطرف نمایند، باید بدانید که بی میلی جنسی در دوره های مختلف زندگی دلایل گوناگونی خواهد داشت، و حتماً باید تحت نظر متخصصان آسیب اصلی شناسایی و درمان شود و بهتر است که به هیچ عنوان طبق نظر افراد غیر متخصص و بر اساس تجربه عموم افراد فعالیت های مختلف را برای درمان انجام ندهید.

تصویر نویسنده مجله پزشکی التیام
نویسنده مجله پزشکی التیام
همکاران ما در مجله پزشکی التیام در کار گروه تحریریه و تولید محتوای تخصصی پزشکی التیام متخصصانی با تخصص های مختلف پزشکی و افرادی با سابقه و تجربه دار و متبحر در حوزه محتوانویسی پزشکی حضور داشته و مشغول به فعالیت می باشند. این گروه اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی، در حوزه پزشکی به مردم و هم میهنان عزیر در کشور را، سرلوحه کار خود می داند و در تلاش است در جهت اطلاع رسانی کامل و جامع در خصوص معرفی برخی از داروها، بیماری ها، متخصصین و پزشکان عزیز و سایر اطلاعات سلامتی، در سطح کشور گام برداشته و امیدواریم که به نتیجه دلخواه شما برسیم . محتوایات و مطالب مجله پزشکی التیام تحت نظارت پزشکان تولید و تائید شده و ویراستاری می گردد. اما ذکر این نکته مهم ضروریست که این موارد به هیچ عنوان جایگزین مراجعه حضوری و یا اینترنتی با پزشک نخواهد شد. همچنین در این سایت نیز می توانید با تعدادی از متخصصین حاذق با تخصص های مختلف در کشور هم به صورت آنلاین ارتباط گرفته و مشاوره حضوری و اینترنتی دریافت نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *